Szűrés

A(z) Samsung KNOX kulcsszót tartalmazó cikkek

A felhasználóknak kedvez a Samsung és a Microsoft partnersége

2015. március 26. -

A Samsung és a Microsoft felhasználók egyarántprofitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.

Tovább

A Samsung KNOX nyerte el a legjobb mobil biztonsági platformnak járó díjat az MWC-n

2015. március 12. -

A Samsung KNOX mobil biztonsági platform nyerte el a Legjobb Biztonsági/Csalás Elleni Termék vagy Szolgáltatás kategória első helyezéséért járó díjat a Mobile World Congress 2015 kiállításon. A GSMA díját évről évre olyan MWC-n bemutatott megoldások kapják, amelyek a vállalati mobil biztonság kategórián belül a legjobbnak bizonyultak.

Tovább

A Samsung KNOX biztonságosabb lett a Cisco AnyConnect 4.0 alkalmazásával

2015. február 17. -

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobilbiztonsági fejlesztéssel. A Samsung androidos platformjának és a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

Tovább

Együttműködik a BlackBerry és a Samsung – szintet lép az adatbiztonság az Android platformon

2014. november 14. -

A Samsung és a BlackBerry bejelentették együttműködésüket, aminek eredményeképp a KNOX és a BES12 adatbiztonsági rendszerek együtt felügyelhetik az androidos Samsung készülékeket, melyek emiatt sokkal vonzóbbá válhatnak a kormányzati és vállalati ügyfelek szemében.

Tovább